Kontaktinformation

Adress: Åsmossevägen 20-0
231 96 Trelleborg

Telefon: 0704-161800

E-post: info@lp3.se

Vi är 3 grabbar som känt varandra under en lång tid. Vi har arbetat i samma bransch men i olika delar. Med åren som gått har vi sett luckor i marknaden som vi har insett att vi tillsammans kan täcka. Vi insåg att våra gemensamma erfarenheter/kunskaper skulle ge oss en komplett verksamhet, vilket gynnar kunderna som alltid kommer få bästa lösningen för sina olika projekt.

Vi har ett koncept med ett brett spectra där produkter, kunskaper, maskiner och erfarenheter ger kunderna en trygghet och det finns inget projekt utan att vi har eller kan få tag i kunskapen att utföra det.

En utmaning vi står inför och aktivt arbetar för är en bättre miljö. Exempelvis arbetar vi mycket med planering och logistik för att minska transporterna. Vid inköp beställer vi större volymer och inriktar oss på miljöförbättrande produkter, till exempel inom avloppsvattenrening. När nya maskiner upphandlas skall dessa vara miljögodkända. Med kompetent personal och uppdaterad maskinpark gör vi oss effektiva vilket kortar ner maskintimmarna och minskar utsläppen.

Vi lägger stor vikt på begreppen Kvalitet, Kundnöjdhet och Miljö